FAQ

Hvordan er kvaliteten på artiklene?

 

 

Vi opererer med forskjellige priser, slik at du kan bestemme hva du vil ha. Artikler som det finnes store mengder informasjon om og kan skrives basert på en enkelt kilde er billige, mens artikler som krever grundigere forarbeid, tid og kunnskaper vil koste mer. Derav kvaliteten også, les mer om våre priser lengre ned på siden.

 

 

Er artiklene unike?

 

 

Ja, selvfølgelig! Vi skriver artikler etter din bestilling og ingenting er forhåndsprodusert eller kopiert. Perfekt for deg som jobber med SEO til et nettsted for å rangere høyt i Google.

 

 

Hvor lang tid tar det?

 

 

Så snart bestillingen din har blitt godkjent vil en av våre skribenter være igang med oppdraget. I de fleste tilfeller er artiklene klare innen 14 dager, og du får tilsendt artiklene etter betaling av faktura.

 

 

Hvordan betaler man?

 

 

Det sendes ut en faktura på dine registrerte opplysninger etter endt oppdrag. Du har 14 dagers betalingsfrist på denne, men får ikke tilsendt artiklene før den er betalt. Du kan sende oss en «print screen» av din betaling dersom du vil ha umiddelbar tilgang til artiklene.

 

 

Hva er prisen?

 

 

Du betaler en fast pris pr. ord. Avhengig av hvor mye arbeid det er med artiklene dine, så fastsettes prisen deretter. Vi har tre ulike prisgrupper:

 

 

Lav – 40 øre + mva pr ord: Artikler som en kan finne informasjon om fra en enkelt kilde. Typiske artikler er om kredittkort, forbrukslån, casino og lignende.

 

 

Medium – 60 øre + mva pr ord: Der det kreves noe forarbeid for å skrive artikkelen. Der hvor flere kilder må oppsøkes for å sammensettes til en helhetlig tekst.

 

 

Høy – 80 øre + mva pr ord: Grundige artikler basert på nøye forarbeid eller personlige kunnskaper. Artikler om spesielle emner som er tidkrevende.

 

 

Få pristilbud

 

 

  • Fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg med et evt. pristilbud. Om vi trenger mer informasjon vil vi etterspørre dette! Alle forespørsler er selvfølgelig 100% uforpliktende.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.